http://www.brouwerijdewereld.nl/wp-content/uploads/2021/02/image_odeaankampen_02_logo.png

KAMPER BIEREN

Kamper Princesse Bier
3.00
Kamper Princesse Bier
Gebrouwen met municher mout, hallertau hop, koriander, sinaasappel en een beetje zoethout. De combinatie van ingrediƫnten geeft het bier een fris, zomers gevoel. Het kleine bittertje geeft het bier een doordrinkbaar karakter.

33cl. | ABV 4,5%
Kamper Proef Blond
3.00
Kamper Proef Blond
Het bier is stevig bitter door de toevoeging van een flinke dosis hop. Het scherpe randje van de bitterheid wordt gemaskeerd door een vleugje honing. De nasmaak is droog van de hopbitter. Gevaarlijk goed doordrinkbaar.

33cl. | ABV 7,5%
Kamper Espresso Stout
3.25
Kamper Espresso Stout
De Kamper Espresso Stout is diepdonker bruin van kleur. De smaak is moutig met typische koffietonen. De nasmaak is fris hopbitter. Ondanks een alcoholpercentage van 7,6% is het bier goed doordrinkbaar. Een aanrader voor elk seizoen!

33cl. | ABV 7,6%

HANZE BIEREN

KP62
3.00
KP62
Het is een blond bier met frisse, licht zoete smaak en een mooie bitterbalans. Het blonde bier heeft een IBU van 26 en wordt gebrouwen met de hopsoorten Magnum, Cascade en Mittelfruh. De KP62 is voor het eerst gebrouwen ter gelegenheid van Sail 2018.
Zwarte Dame
3.25
Zwarte Dame
De Zwarte Dame een stevige dubbelbock met een diepe donkere kleur. In de smaak herken karamel en gebrande graan. De nasmaak is volmoutig en bitterzoet.
Het is een robuust bier passend bij een stormachtig jaargetijde.